IFEM

L'ICF gestiona a través d'IFEM el suport a la creació i desenvolupament d’empreses innovadores de nova creació (start-up) mitjançant programes de capital risc i la coinversió amb inversors privats a través de préstecs participatius.

IFEM, ha gestionat recursos destinats a la implementació de la iniciativa JEREMIE del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a Catalunya en el marc del Programa Operatiu 2007-2013. Actualment està reinvertint els retorns de les inversions que ha dut a terme en el marc del programa JEREMIE.

 FEDER_ICF

 

Línies d'actuació

 

Préstecs participatiusCoinversió amb inversors privats.

Beneficiaris: emprenedors o empreses innovadores, tecnològiques i/o de base científica amb un alt potencial de creixement, que busquen finançament per als seus projectes d’inversió en fases inicials i/o primeres rondes de finançament.

 

Capital risc

IFEM actua com a inversor en fons de capital risc llavor que inverteixen en empreses amb seu a Catalunya.

Beneficiaris: empreses en fases inicials de creació o en primeres etapes d’expansió, amb un alt contingut tecnològic i d’innovació.

Intermediaris: Inveready Innvierte Biotech II, SAHealthequity, SCR SAVentureCap II SCR, SA; Caixa Innvierte Start, FCR; i K Fund, FCRE.

 

Contacte

infoifem@icf.cat

T. 93 342 84 10

 

Si sou una societat o vehicle d’inversió i voleu actuar com a intermediari d'alguna línia d'actuació podeu entrar a la Plataforma de Contractació Pública on es publiquen les Crides de Manifestació d'Interès. 

Et truquem

Envia'ns les teves dades i et contactarem

*
Els camps marcats amb * són obligatoris.