Persones

El capital humà del Grup ICF està format per personal altament qualificat. L'entitat disposa d'una plantilla de 94 persones, amb una mitjana d'edat de 42,7 anys.

 Distribució ICF per trams d'edat                 Distribució ICF per grups professionals

Atenent la distribució per grups professionals, la major part de la plantilla del Grup ICF està formada per titulats superiors.

Fotografia 30 aniversari (1985-2015)

Fotografia 30 aniversari (1985-2015)

 

Un dels nostres objectius és assegurar que l'equip humà sigui l'apropiat en termes de talent i dimensió de plantilla. Treballem per fomentar el desenvolupament professional, la motivació i el sentiment de pertinença dels nostres professionals mitjançant polítiques innovadores de recursos humans que contribueixin a l'assoliment dels objectius del negoci.

Darrera de cada incorporació hi ha un pla d'acollida i de seguiment fet a mida. Vetllem perquè cada persona que s'incorpora se senti com un més de l'equip i pugui aportar valor a l'organització.

Treballem amb una eina d'avaluació de l'acompliment que permet detectar les necessitats formatives dels professionals que conformen l'equip humà de l'entitat, així com elaborar plans de desenvolupament, identificació, gestió i promoció del talent intern.

Per facilitar l'accés a la formació, disposem d'una política d'ajuts econòmics per als nostres professionals. També posem a la seva disposició un pla de compensació flexible en l'àmbit retributiu.

Si vols formar part de l'equip de l'ICF envia'ns el teu CV a rrhh@icf.cat

Si ets estudiant universitari, de postgrau o de màster i estàs interessat/da en tenir una primera experiència professional que tingui relació amb el sector bancari, també pots enviar-nos el teu CV a rrhh@icf.cat. L'ICF té convenis de col·laboració amb diverses universitats i escoles de negoci. Informa-te'n. Mitjançant les pràctiques professionals a l'ICF podràs posar en pràctica els coneixements adquirits durant els teus estudis i conèixer més de prop el món laboral.

Et truquem

Envia'ns les teves dades i et contactarem

*
Els camps marcats amb * són obligatoris.