RSC

La principal vocació de l'ICF és contribuir al creixement de l'economia catalana, generant valor que repercuteixi en la societat. En paral·lel a aquesta vocació i més enllà de la relació amb els seus clients, l'entitat impulsa i participa en diverses iniciatives en l'àmbit de la responsabilitat social.

Destaca l'impuls i la participació, com a membre fundador, a la Fundació Catalunya Cultura. L'objectiu de la Fundació, creada juntament amb diverses empreses i entitats públiques i privades, és incrementar la col·laboració entre el teixit empresarial i el sector de la cultura en el seu sentit més ampli, tot recuperant la seva labor social i posant en valor el prestigi del mecenatge.

En l'àmbit docent, l'ICF participa activament en el Programa d'Educació Financera a les Escoles de Catalunya (EFEC) impulsat per la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb l'Institut d'Estudis Financers (IEF). El programa, basat en el voluntariat, ofereix coneixements financers a adolescents i adults a través de les escoles per aprendre a gestionar l'estalvi o l'endeutament de forma adequada i contribuir a evitar episodis d'exclusió financera com els que s'han viscut els darrers anys fruït de la conjuntura econòmica.

L'ICF també té signats convenis amb la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya per a que els seus estudiants puguin fer pràctiques a l'entitat, i apliquin i completin els coneixements adquirits en la formació acadèmica. L'objectiu és afavorir l'adquisició de competències que els preparin per a l'exercici de les activitats professionals i els facilitin l'accés al món laboral.

L'ICF col·labora anualment amb diverses iniciatives dutes a terme per entitats sense ànim de lucre. Destaquen les col·laboracions en diversos projectes d'Arrels Fundació, la Fundació Banc dels Aliments, l'Obra Social de l'Hospital Sant Joan de Déu i els Amics de la Gent Gran.

Et truquem

Envia'ns les teves dades i et contactarem

*
Els camps marcats amb * són obligatoris.