L’ICF participa als actes de la Global Money Week

Torna
29/03/17

Un voluntari de l'entitat financera pública catalana ha impartit un taller del Programa d'Educació Financera a les Escoles de Catalunya (EFEC) a una vuitantena d'alumnes de 4t d'ESO que han visitat la Borsa de Barcelona.

Aquesta setmana s'està celebrant la Global Money Week, una iniciativa de Child and Youth Finances International, en col·laboració amb la OCDE, que té per objectiu promoure l'educació financera arreu del món.

El Programa d'Educació Financera a les Escoles de Catalunya (EFEC), del que l'ICF n'és entitat col·laboradora, hi ha participat activament organitzant una visita i un taller sobre "Inversió Intel·ligent" a la Borsa de Barcelona.

Una vuitantena d'alumnes de l'institut Maristes Sants Les Corts han visitat el parquet electrònic de la Borsa on han pogut conversar amb el seu director, José M. Antúnez.

Posteriorment, un dels voluntaris de l'ICF que participa al Programa d'Educació Financera a les Escoles (EFEC) ha impartit un taller teòric i pràctic sobre criteris per realitzar una inversió intel·ligent.

El Programa EFEC és un programa d'educació financera per a joves i adults impulsat per l'Institut d'Estudis Financers (IEF), els departaments d'Ensenyament i de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya i les principals entitats financeres i associacions professionals del país.

Enguany, el programa celebra la 5a edició. A hores d'ara ja hi ha inscrits 320 centres escolars d'arreu del territori. Durant les quatre edicions anteriors, s'han impartit 10.300 tallers per a 55.000 alumnes.

L’ICF participa als actes de la Global Money Week