L’ICF participa en el saló per a pimes i emprenedors Bizbarcelona

Torna
29/05/18

La fira se celebra els propers 30 i 31 de maig a la Fira de Barcelona amb l’objectiu d’impulsar la transformació dels negocis, facilitar el networking i oferir vies de finançament per a empreses i emprenedors. L’entitat financera pública catalana patrocinarà l’espai de finançament, des del que informarà a expositors i visitants sobre els diferents productes i instruments de finançament.

L’Institut Català de Finances (ICF) participarà per cinquè any consecutiu al saló Bizbarcelona, dedicat a pimes, emprenedors i entitats de l’economia social que tindrà lloc els propers 30 i 31 de maig al recinte de Fira de Montjuïc a Barcelona.

L’entitat financera pública catalana patrocina i participa en l’Espai de Finançament del saló, que acollirà durant les dues jornades múltiples conferències per parlar sobre finançament específic per a pimes, start-ups, projectes culturals o per l’economia social i cooperativa, entre d’altres. 

Des d’aquest espai, l’ICF informarà sobre l’oferta de productes i instruments financers que posa a disposició de les empreses, centrats en l’activitat de préstecs, avals i capital risc. A més, l’equip comercial de l’entitat assessorarà a expositors i visitants que busquin finançament per impulsar el seu projecte empresarial.

En aquest sentit, l’entitat financera pública catalana compta des de finals de 2017 amb la línia de préstecs anomenada ICF Comerç, per facilitar l’accés al crèdit als emprenedors, autònoms, microempreses i pimes dels àmbits del comerç, l’artesania, la moda i els serveis relacionats.

Aquesta serà una de les línies de finançament que l’ICF abordarà a la conferència que realitzarà el proper dijous 31 de maig a les 12h a la Sala de Finançament del saló. A més d’explicar els principals productes dels que disposa per finançar múltiples sectors de l’economia catalana i l’activitat en capital risc, l’entitat també mostrarà diversos casos d’èxit d’empreses que han rebut el suport financer de l’ICF. 

L’edició d’enguany del Bizbarcelona té com a objectiu donar un impuls a la transformació tecnològica i social dels negocis, presentant eines i recursos per poder afrontar de manera competitiva el repte que suposa adaptar-se a un entorn dinàmic cada cop més digitalitzat.

BizBarcelona