L’ICF participa en la fira Advanced Factories

Torna
12/03/18

La fira que se celebra del 13 al 15 de març al CCIB de Barcelonaestà dedicada a la indústria 4.0 i la digitalització. L’ICF oferirà assessorament financer a expositors i visitants i posarà a la seva disposició productes financers específics per a la indústria, com la línia de préstecs ICF Indústria 4.0.

L’Institut Català de Finances (ICF) participarà en la fira Advanced Factories dedicada a la indústria 4.0, la innovació i la digitalització, que se celebra del 13 al 15 de març al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

L’entitat financera pública catalana oferirà assessorament financer a expositors i visitants per finançar les operacions de compra-venda que es puguin tancar al llarg del congrés, així com també per a qualsevol altra necessitat de finançament que puguin tenir.

En aquest sentit, l’ICF disposa d’un ampli ventall de productes i instruments financers per a la indústria, entre els que destaca la línia de préstecs ICF Indústria 4.0 -dotada amb 300 milions d’euros-, per finançar a llarg termini projectes d’inversió que generin impacte positiu en la capacitat productiva, l’ocupació, la dinamització de l’activitat en la cadena de valor i l’ús intensiu de tecnologies de la informació i les comunicacions en els processos. Mitjançant aquesta línia també es poden finançar projectes de recerca, desenvolupament i innovació en l’àmbit industrial. Aquests préstecs compten amb una bonificació del cost financer (fins a un 2% del tipus d’interès) per part del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

Sobre Advanced Factories

Advanced Factories és una fira dedicada a la indústria 4.0, l’automatització i la digitalització industrial. En aquest congrés es donaran a conèixer totes les solucions per connectar digitalment les denominades fàbriques del futur.  S’hi presentaran les últimes innovacions en màquina-eina, robòtica, automatització industrial, així com totes les noves solucions tecnològiques impulsades per la intel·ligència artificial, l’Internet de les Coses, la fabricació additiva o la ciberseguretat industrial.  

La fira comptarà amb més de 200 expositors i es preveu que la visitin més de 10.000 professionals de sectors com l’automoció, l’aeronàutica, la fabricació de béns d’equip, maquinària diversa o components, la indústria metal·lúrgica, enginyeria i tot tipus de serveis relacionats amb el sector industrial.

Durant la cita també tindrà lloc el Industry 4.0 Congress Advanced Factories, el congrés europeu més important sobre innovació industrial on més de 180 experts internacionals explicaran els casos d’èxit més rellevants del sector industrial.

Assessorament comercial ICF