L’ICF participa en una exposició fotogràfica a Bulgària

Torna
17/11/17

La mostra fotogràfica, organitzada pel Bulgarian Development Bank amb la col·laboració de l'EAPB, il·lustra alguns projectes empresarials que han rebut el suport financer de bancs públics europeus. En el cas de l'ICF, les fotografies corresponen als projectes de Deliberry, Roberlo i Tallers Guinardó

L'Institut Català de Finances (ICF) ha participat a l'exposició fotogràfica ‘Development Projects', exposada als carrers de la capital de Bulgària, Sofia, en què s'il·lustren diversos projectes empresarials que han rebut el suport financer de bancs públics europeus.

L'exposició, organitzada pel Bulgarian Development Bank amb la col·laboració de l'European Association of Public Banks (EAPB), té com a objectiu mostrar gràficament com el suport financer de bancs públics i entitats financeres públiques contribueix al desenvolupament de l'economia d'un país. En total, la mostra recull 31 projectes finançats per 16 entitats financeres públiques de 13 països europeus.

L'ICF és una d'aquestes entitats financeres que hi ha participat, amb la representació gràfica dels projectes empresarials de la start up Deliberry, l'empresa industrial Roberlo i la organització cooperativa Tallers Guinardó.

EAPB