L’ICF porta la seva oferta de finançament a la fira Advanced Factories

Torna
31/03/17

La fira, dedicada a la indústria 4.0, se celebra del 4 al 6 d’abril al CCIB de Barcelona. L’ICF gestionarà el servei oficial d’assessorament financer de la fira i posarà a disposició d’expositors i visitants els seus productes i instruments financers per a la indústria, entre els que destaquen la línia de préstecs “ICF Indústria 4.0” dotada amb 300 milions d’euros.

L’Institut Català de Finances (ICF) participarà a la fira i congrés Advanced Factories dedicat a la indústria 4.0 que se celebra del 4 al 6 d’abril al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB).

L’entitat financera pública catalana gestionarà el servei oficial d’assessorament financer de la fira i posarà a disposició d’expositors i visitants els seus productes per finançar les operacions de compra-venda que puguin tancar al llarg del certamen, així com també per a qualsevol altra necessitat de finançament que puguin tenir.

L’ICF disposa de diversos productes i instruments financers per a la indústria, entre els que destaquen la línia de préstecs ICF Indústria 4.0 -dotada amb 300 milions d’euros-, per finançar a llarg termini projectes d’inversió que generin impacte positiu en la capacitat productiva, l’ocupació, la dinamització de l’activitat en la cadena de valor i l’ús intensiu de tecnologies de la informació i les comunicacions en els processos. També per finançar projectes de recerca, desenvolupament i innovació en aquest àmbit. Aquests préstecs,  a més, compten amb una bonificació del cost financer (fins a un 2% del tipus d’interès) per part del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

L’equip comercial de l’ICF atendrà a expositors i visitants des de l’espai d’assessorament financer de la fira, situat a l’estand C103 del CCIB.

Sobre ADVANCED FACTORIES

Advanced Factories és una fira dedicada a la innovació, l’automatització i la indústria 4.0. En aquest certamen (i alhora congrés) s’hi presentaran i podran conèixer totes les solucions per al disseny i desenvolupament de les denominades fàbriques del futur. S’hi presentaran les últimes innovacions en màquina-eina, robòtica, automatització industrial i totes les tecnologies vinculades a la denominada indústria 4.0: intel·ligència artificial, la fabricació additiva 3D, la fàbrica connectada, el cloud Industrial o l’internet de les coses, entre d’altres.

La fira comptarà amb més de 200 expositors i es preveu que la visitin més de 9.000 professionals de sectors com l’automoció, l’aeronàutica, la fabricació de béns d’equip, maquinària diversa o components, de la indústria metal·lúrgica, enginyeria i tot tipus de serveis relacionats amb el sector industrial.

En el congrés hi participaran més de 170 ponents que explicaran casos d’èxit, compartiran bones pràctiques i presentaran les solucions tecnològiques que estan marcant un abans i un després en la manera d'entendre els nous models de fabricació i gestió del sector industrial. Els organitzadors de Advanced Factories són Nebext i Eurecat.

L’ICF porta la seva oferta de finançament a la fira Advanced Factories