L’ICF porta la seva oferta de finançament al BIZBARCELONA

Torna
29/05/17

L’entitat financera pública catalana presentarà en el marc del Saló una nova línia de finançament per a pimes cofinançada amb fons europeus.

L’Institut Català de Finances (ICF) participarà per quart any consecutiu al BIZBARCELONA, el saló per a pimes i emprenedors que es celebra els propers 31 de maig i 1 de juny al recinte de Fira de Montjuïc a Barcelona. 

L’entitat financera pública catalana patrocina i participarà activament en el “Mercat del Finançament” del saló i presentarà l’ICF Eurocrèdit, una nova línia de préstecs per a pimes -amb condicions preferents-, gràcies al cofinançament de fons FEDER, en el marc del programa operatiu 2014-2020 de la Unió Europea. 

A l’espai “Mercat del Finançament” les empreses i emprenedors podran trobar noves vies de finançament per als seus projectes. En aquest espai hi participen entitats financeres, xarxes de Business Angels, fons de capital privat i entitats públiques disposats a invertir en aquests projectes empresarials. També hi ha previstes 20 conferències obertes a tots els visitants per parlar de finançament específic per a pimes, startups, projectes culturals o per a l’economia social i cooperativa, entre d’altres. Així com també microfinances, incentius fiscals o la manera d’aproximar-se i finançar-se mitjançant capital risc.

Des de l’espai “Mercat del Finançament”, l’equip comercial de l’ICF informarà i assessorarà als visitants sobre els diferents productes i instruments financers que l’entitat té a disposició de les empreses i emprenedors per finançar inversions, circulant i capital.

L’objectiu del BIZBARCELONA, promogut per l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, la Generalitat de Catalunya, i la Diputació de Barcelona, entre d’altres, és ser un espai de trobada per a pimes i emprenedors en el que puguin accedir a tot tipus de solucions per crear, transformar i adaptar els seus projectes per ser més competitius en un entorn dinàmic i cada cop més digitalitzat.

Presentacions de l’ICF al BIZBARCELONA 2017

Dimecres, 31 de maig

11 h. Com es poden finançar les start-ups?

17 h. El finançament amb fons europeus per a les pimes (presentació de l’ICF Eurocrèdit, nova línia de préstecs per a pimes cofinançada amb fons europeus)

Montjuïc, Pavelló 1 – Sala Mercat de Finançament

L’ICF porta la seva oferta de finançament al BIZBARCELONA